Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Γεώργιος Α. Σκαλιστής - Ελπίζουμε του χρόνου να είναι περισσότερες οι συμμετοχές, κάποια λόγια να γίνουν πράξη και κάποια σχέδια να προχωρήσουν

Σε ρυθμό anaptixis……….
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2006 από τους Γεώργιο Αποστόλου Σκαλιστή –Αρχιτέκτων Μηχανικό και Χρήστο Νικολάου Καμποσιώρα – Πολιτικό Μηχανικό Τ.Ε. με σκοπό την έκδοση οικοδομικών αδειών, μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή  ιδιωτικών και δημόσιων έργων , μεταλλικών κατασκευών , ξενοδοχειακών μονάδων , τουριστικών, αγροτικών, αθλητικών, βιομηχανικών εγκαταστάσεων και κατοικιών.
Παράλληλα, εξειδικεύεται στην κατασκευή καταστημάτων με πολυετή εμπειρία των εταίρων και πλήθος υλοποιημένων κατασκευών.
Το 2011 ιδρύθηκε η θυγατρική εταιρεία  anaptixis - ενέργεια και τζάκι – κατασκευάζοντας το επιφάνειας 330,00μ2 ιδιόκτητο ακίνητο της εταιρείας σε έκθεση - ενεργειακών λύσεων για την κατοικία και τον επαγγελματικό χώρο - όπου φιλοξενεί τους μεγαλύτερους οίκους της Ευρώπης σε ενεργειακά τζάκια, έξυπνο σπίτι, φωτοβολταικά panel και οικολογικά υλικά δόμησης βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής .
      Κλείνοντας, θα πρέπει να σημειωθεί η εξειδίκευση της ομάδας των μηχανικών  της εταιρείας στην αναπαλαίωση παλαιών και σεισμόπληκτων κατασκευών καθώς και διατηρητέων κτιρίων .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου